Aktualni dogodki

Za organizacije: Kreativne novoletne zaobljube 1

KREATIVNE novoletne ZAOBLJUBE

Začetek leta je čas, da si začrtamo nove izzive. Ti izzivi so zabavni, če poznamo tehnike kreativnega (samo)motiviranja, znamo obvladovati čustva in se lahko izražamo skozi umetnost.

V sodelovanju z DIALOGICUM CGP, Centrom za dialog in politike organiziramo ustvarjalno delavnico postavljanja novoletnih zaobljub. S kreativnimi metodami, ustvarjanjem in vajami bomo ustvarili zaobljube in načrte ter se učili smernic za doseganje postavljenih ciljev – svojih in organizacijskih.

Želimo ustvariti prijetno, sproščeno okolje, kjer bomo lahko odprti, ustvarjalni in produktivni. Zato delavnice tokrat namenjamo zaprtim skupinam. V kolikor si želite s svojimi sodelavci ali timom popestriti decembrsko praznovanje in ga ustvarjalno povezati z vizijo podjetja, nam le povejte in nam pišite. Dobrodošli vsi podjetniki, podjetnice, projektni timi, kadroviki in ostali, ki se prepoznate v ciljih delavnice.

 

Cilji delavnice:

 • spoznati tehnike učinkovitega in kreativnega (samo)motiviranja in s tem povečati svojo stabilnost;
 • spoznati možnosti, ki jih nudi vključevanje in spodbujanje ustvarjalnosti v proces motivacije;
 • poskrbeti za zdravje, dobro počutje in pozitivno naravnanost pri delu in v zasebnem življenju.

Naložba v znanje:

690 EUR za skupino (3 ure izkušenjskega dela, ustvarjalni materiali, prigrizki med odmorom) oz. po dogovoru z vami in glede na vaše cilje srečanja.

 • Učinkovitost delavnice je zagotovljena z delom v manjših skupinah (5-10 ljudi).
 • Izvajamo v Ljubljani ali na lokaciji v dogovoru z vami.

Stopite z nami v stik:

Skupaj se bomo dogovorili za termin vaše skupine.

Pišite na: info@dialogicum-cgp.org

Izvajalke:

 • Mojca Perat
 • mag. Andreja Kokalj
 • Alenka Potočnik

Pričakujemo vas izvajalke z večletnimi izkušnjami izvajanja delavnic in znanji iz področij (samo)motivacije z umetnostjo, transakcijske analize, umetnostne zgodovine in psihologije.

Pretekli dogodki

Za organizacije: Kreativnost na delovnem mestu (11. oktober) 1
Za mlade in organizacije: Webinar za suveren nastop (27. - 29. 9. 2016) 2
Za trenerje: Positive Psychology Toolbox for Trainers and Coaches, 15. junij 3
Za organizacije: Pitchaj svojo organizacijo, 19. april 2016 4
Za trenerje: IMPROVe your Training, 16. april 2016 5
Za mlade: Trening javnega nastopanja, 13. april - 11. maj, KOPER 6
Za mlade: Trening komunikacije in nastopanja, 11. april - 9. maj, Ljubljana 7
Za mlade: Trening nastopanja in komunikacije, 1. marec - 22. marec 8
Za mlade: Tečaj javnega nastopanja, 29. februar - 21. marec 9

V sodelovanju z Eventnika pripravljamo delavnico o kreativnosti pri delu.

Zakaj?

Kreativnost je neposredno povezana z inovacijami in njej se gre zahvaliti za nastanek novih, edinstvenih produktov, procesov ali intelektualne lastnine. Za podjetja, ki si želijo ostati korak pred drugimi, je kreativnost ključnega pomena. Ta delavnica vam bo dala ključno znanje o kreativnosti in kako jo lahko vzpostavljamo na delovnem mestu. Naš cilj bo odkrivanje poti do originalih idej, ki so rezultat kreativnega dela, izstopanja iz okvirov običajnega in urjenja naše ustvarjalne mišice.

Termin: 11. oktober, 17.00 – 20.30

Kje: Ljubljanski univerzitetni inkubator (LUI), Vojkova 63, Ljubljana, drugo nadstropje, predavalnica

Kaj in kako?

Popoldne bomo preživeli aktivno in ustvarjalno tako, da se bomo najprej naučili ogrevati, odkrivati in pokazati svojo kreativnost. Spoznali bomo psihološke vidike kreativnega dela, motivacije in zanosa. Preizkušali se bomo v individualnih kreativnih nalogah in se učili ‘design thinking’ pristopa. Ne bomo pozabili niti na skupinske dejavnike kreativnosti, saj pogosto sodelujemo in so-ustvarjamo naše delo s kolegi ter sodelavci. Končno je naša ustvarjalnost odvisna tudi od okolja in načina dela naše organizacije, podjetja… Kako sem lahko bolj kreativen, kreativna? Kako lahko vplivam na inovativnost organizacije? Kako lahko presežem svoj ustaljeni način dela? Odgovore bomo skupaj poiskali v teoriji in dobrih praksah. Vabljeni!

Delavnico bosta vodili Alenka Potočnik iz Zavoda ImpACT in Maja Matić, profesionalna skladateljica.

Alenka je psihologinja, trenerka mehkih veščin in javnega nastopanja. Od leta 2011 jo neizmerno navdušuje ustvarjanje in raziskovanje v okolju, kjer lahko preizkušamo svoje sposobnosti, izražamo svoje ideje in razvijamo veščine. Tako okolje ustvarja kot trenerka in nenehno preizkuša svoje kreativne potenciale. Najprej je to počela pri Društvu študentov psihologije Slovenije, nato še pri zvezi Komisp, zdaj pri Movitu, nacionalni agenciji Erasmus+. Kot koordinatorka trenerjev pri DŠPS je skrbela za njihov razvoj in organizacijo izobraževalnih dogodkov. Ob tem je pripravljala in vodila treninge iz področja mehkih veščin z namenom preventivne krepitve duševnega zdravja med študenti.
Posebej rada ima komunikacijo, skupinsko delo in dinamiko, kar z mladimi krepi kot soustanoviteljica zavoda ImpACT.

Maja Matić je glasbenica, skladateljica in izkušena glasbena pedagoginja, ki predava didaktiko kompozicije in ustvarjalno glasbeno pedagogiko na akademiji CODARTS v Rotterdamu. Za svoje kompozicije je prejela že več nagrad, izvedene so pa bile že tako doma kot v različnih evropskih državah. Kompleksni procesi ustvarjalnega razmišljanja so ji prvič vzbudili večjo pozornost tekom študija kompozicije na Nizozemskem, in takrat se je tudi začela poglobljeno z njimi ukvarjati. Danes se poleg glasbene kompozicije še naprej ukvarja z raziskovanjem ustvarjalnega procesa in razvija lastno metodo za poučevanje (coaching) ustvarjalnega razmišljanja, ki se lahko uporablja tako v pedagogiki kot pri coachingu za inovacije.

Cena: 50 € na udeleženca ali udeleženko

Prijava: izpolni obrazec in odgovori na vprašanja: tukaj. Pohiti, število udeležencev je omejeno na 30.

Več informacij in kontakt: nika@eventnika.si

Zakaj tečaj ‘Jasna komunikacija, suveren nastop’?

Vaše predstavitve lahko sprejmemo že v prvih sekundah, če ste nanjo ustrezno pripravljeni in pokažete prepričanost vase. Nekaterim to uspe hitreje in pravimo, da so rojeni govorci. A tega se lahko pravzaprav vsi naučimo. Z vajo predstavitev in preseganjem ovir, ki si jih na poti do suverenega nastopa postavljamo, lahko zgradimo sproščen nastop.

Kako?

Posebnost tečaja je, da ga izpeljemo kar prek spleta! V treh srečanjih, za vas izpred vašega računalnika, bomo korak za korakom predelali vsebine neverbalne komunikacije za sproščen nastop, strukturiranje sporočil za jasne argumente in pripomočke za navdušujoče predstavitve.

Za koga?

Za vse, ki želite izboljšati svoje predstavitve in nastope pri

 • predavanjih, diskusijah, učenju, zagovorih
 • sestankih in delu
 • iskanju dela
 • raziskovalnem delu
 • prodaji

Termin: 27., 28. in 29. september, 18.00 – 20. 00

Vsebine srečanj:

 1. SAMOZAVESTNA NEVERBALNA KOMUNIKACIJA
 • Razumevanje ovir na poti do sproščenega nastopa
 • Spoznavanje in uporaba sprostitvenih tehnik za odpravljanje treme
 • Uporaba orodij za prepričljiv prvi vtis
 1. JASNA RDEČA NIT PREDSTAVITVE
 • Postavljanje namena govorov in nastopov
 • Spoznavanje modelov za oblikovanje in strukturiranje predstavitev – praksa retorike in modela izkustvenega učenja
 1. UČINKOVITA RABA PRIPOMOČKOV PRI NASTOPU
 • Prepoznavanje najbolj primernega pripomočka glede na vsebino in namen predstavitve
 • Priprava ustreznega pripomočka
 • Suverena uporaba powepointa, table in moderacijskih kartic pri nastopu

Podrobnejše vsebine so opisane na povezavi.

Prispevek: Namesto 160 € za tečaj je tu nižja cena le 35 € za 3 srečanja – celoten webinar!

Prijava: Do 25. septembra prek obrazca.

Ti po delu ugaja mir in sprostitev doma? Si za prijetno učenje kar iz svojega naslonjača? Vse kar potrebuješ je računalnik z internetno povezavo in slušalke oz. zvočnike. Vsako srečanje nas čaka spoznavanje modelov, čas za vajo in refleksijo, konkretni napotki in smernice ter priložnost za postavljanje vprašanj in diskusijo o najprepričljivejših nastopih.

Več informacij na: info@impact.si

Positive Psychology Toolbox for Trainers and Coaches

Positive psychology is a science of happiness, but also a science, that looks into mindfulness, resilience, meaning, social connections and what makes them flourish into flow, enjoyment, positive emotions, strengths, mindset and love. All of these are pillars that are in the core of almost every soft skill – from communication to motivation, leadership or crafting own vision.

How will the training look like?

Built on principles of experiential learning and evidence based training methods, the workshop will consist of sharing the positive psychology tools and exercises, trying it out, discussing all possible applications of these exercises in training and coaching, open many questions for reflection and many action points.

You will leave the session ready to use several great practical tools and with many new ideas on what to explore next and where to find an abundance of new material.

On this training, you will:

 • learn why and how to use positive psychology tools and theories in training
 • get to know numerous positive psychology tools that can be used in training and coaching, and discuss and brainstorm how to implement these in the session in the best way
 • try out many of the tools through their own experience
 • share ideas with the group and get empowered to use new tools

For whom is this training?

If you are a trainer or a coach in search of a great new tools that you can use in training, regardless if you are fresh in training or have a ton of experience, this is the place for you to enrich your toolbox. If you wish the tools you use to be evidence based, than even more so.

Apply as soon as possible, we have limited number of places.

Apply here: http://bit.ly/1T6wqqT

Where and when?

Wednesday, 15th of June, 16:30 – 21:00

Location: Ljubljana, Slovenia: Ljubljanski univerzitetni inkubator, Vojkova 63

Event language: english

Get your ticket

 • Early bird applications:
  • Until 6th of June for students & job seekers: 25 eur
  • Until 6th of June for everyone else: 45 eur
 • After 6th of June:
  • For students & job seekers: 35 eur
  • For everyone else: 55 eur

About the trainer

Mirna Šmidt is a trainer from Croatia, certified trainer since 2008 and a coach since 2011. She started focusing on positive pscyhology since 2009 and started Happiness Academy (www.happiness-academy.eu) in 2015. Mirna is currently finishing her Masters in Applied Positive Psychology at Anglia Ruskin University, which she founds to be a rich source of many new fascinating discoveries about human psychology and happiness.

This journey led her to many discoveries that significantly impacted her own level of happiness – and she would love to share some of these findings with you. She enjoys delivering trainings and even after all these years, still nothing excites her more then when participants make a new personal discovery.

Mirna will be happy to welcome you on this workshop to share with you fresh, diverse and practical tools from positive psychology – the science of happiness – that can be applied in a broad setting of many training topics, as well as in own self-development or within coaching.

In case you would like to know a bit more about Mirna and what she has been doing with the science of Happiness so far, feel free to check it out on Happiness Academy page. If you would like to know more about her and her background in training in general, feel free to check it out on her website, on LinkedIn or short version on AboutMe.

For any questions about this event, contact us at info@impact.si.

Pogosto predstavljaš svojo organizacijo, kadar spoznavaš nove ljudi, se udeležuješ izobraževalnih dogodkov ali konferenc v tujini? Se ti zdi, da je v eni minuti težko povedati, kaj vse vaša organizacija počne in zakaj obstajate? Si želiš, da bi znal/a bolj prepričljivo, samozavestno in zanimivo predstaviti svojo organizacijo? Si želiš sklepati nova partnerstva in nova sodelovanja? Si želiš novih članov, sodelujočih, prostovoljcev ali udeležencev vaših dogodkov?

Verjamemo v moč besed, v moč učinkovitih predstavitev in v moč prvega vtisa. Neprofitne organizacije soustvarjamo družbo in organiziramo številne zanimive projekte. S pravo predstavitvijo lahko dosežemo ciljne skupine in želeni učinek. Prav zato ste vabljeni na trening učinkovitih predstavitev za neprofitne organizacije.

Na treningu, ki bo potekal po principih izkustvenega učenja in neformalnega izobraževanja, boste:
– izvedeli, kako strukturirati učinkovit pitch (kratko predstavitev) za vašo organizacijo
– oblikovali pitch (kratko predstavitev) vaše organizacije in ga s pomočjo povratne informacije izboljšali
– stopili pred kamero in ozavestili vašo neverbalno komunikacijo
– domov odšli s pitchem (kratko predstavitvijo) vaše organizacije, ki jo bodo lahko uporabili tudi vaši sodelavci

Kdaj: v torek, 19. aprila od 13:30 do 17:00
Lokacija: Ljubljanski univerzitetni inkubator, Vojkova cesta 63, Ljubljana

Kotizacija
25 eur (prva prijava prejme 10 % popust)
Trening je omejen na 12 udeležencev.

Prijavi se tukaj: http://bit.ly/1qlnocT

Vam termin ne ustreza, pa vas trening zanima? Pišite na info@impact.si in nas o tem obvestite.

Vabiva te na trening uporabe metod improvizacijskega gledališča v tvojih trenerskih, moderatorskih in facilitatorskih dogodkih. Z nami bo Fabian Brüggemann, trener, igralec improvizacijskega gledališča, coach in facilitator. Pričakujemo aktivno soboto, nabito z energijo in igro, pa tudi z novimi znanji in praksami, ki jih lahko uporabimo za aktiviranje udeležencev svojih izobraževalnih programov.

Pohisti s prijavo, saj je število mest omejeno na 15 udeležencev.

Prijave potekajo preko povezave: klik.

Urnik dogajanja:

 • 9.00 – 9.30: kava in mreženje
 • 9.30 – 12.30: prvi sklop treninga (kako razbiti led in aktivirati udeležencem ter oblikovanje vključujočega okolja)
 • 12.30 – 14.00: kosilo
 • 14.00 – 17.00: drugi sklop treninga (vzpostavljanje sodelovanja med udeleženci, pridobivanje pozornosti in spodbujanje kreativnega mišljenja)
 • 20.00: spoznajmo se še ob druženju v mestu

Lokacija: Dolenjska cesta 43, 1000 Ljubljana

Termin: 16. april, 9.00 – 17.00 + večerno druženje

Cena:

Do 1. aprila:

 • Študenti: 39 €
 • Zaposleni: 79 €

Po 1. aprilu:

 • Študenti: 55 €
 • Zaposleni: 95 €

Trening bo potekal v angleščini.

Bi rad/a samozavestno in učinkovito izražal/a svoje mnenje?

V sodelovanju z Društvom študentov biopsihologije te vabiva na 4-tedenski Trening javnega nastopanja, ki bo potekal v Centru mladih Koper – CMK ob sredah med 15.30 in 19.30.
Trening bo potekal v 4 modulih.

Število mest je omejeno na 10 udeležencev, prijave sprejemava najkasneje do srede, 6. aprila.
Za prijavo izpolni obrazec tu: klik.

Cena za študente in iskalce zaposlitve: 70 €, cena za zaposlene: 150 €.

Prvi dve prijavi čaka 10 % popust.

Zakaj bi se udeležil/a tečaja nastopanja in komunikacije?
– ker to ni veščina, ki jo lahko osvojiš na brezplačni 2-urni delavnici
– ker ne glede na to, kaj počneš, zelo pogosto komuniciraš in nastopaš
– ker lahko že z nekaj popoldnevi vloženega časa ogromno napreduješ
– ker boš lahko veščine in sposobnosti, pridobljene na treningu, uporabljal/a še celo življenje

Termin in lokacija srečanj (4 x 4 ure)
Kje: Center mladih Koper
Kdaj:
• sreda, 13. april, 15.30 – 19.30
• sreda, 20. april, 15.30 – 19.30
• sreda, 4. maj, 15.30 – 19.30
• sreda, 11. maj, 15.30 – 19.30

Kako izgleda trening?
– zelo praktično, saj temelji na izkustvenem učenju, na vsakem srečanju boš vsaj enkrat nastopal/a, čaka pa te tudi en daljši nastop, na katerega se boš pripravil/a doma
– vsakič nastop tudi posnamemo, da si ga lahko ogledaš še doma in tako res ozavestiš svojo neverbalno komunikacijo (če ne želiš, pa seveda ne)
– trenerji in ostali udeleženci ti bodo podali veliko informacij o tem, kaj je pri tvojih nastopih in komunikaciji dobro in kaj lahko še izboljšaš in to ti bo omogočilo hiter napredek
– delamo v manjših skupinah do 10 oseb, kar ti bo omogočilo, da boš veliko na odru. Tako lahko res izboljšaš svoje nastope in komunikacijo, saj tečaj čim bolj prilagodimo posameznikom.
– na tečaju dobite tudi izročke posameznih tem, ki vam bodo v pomoč pri vseh vaših prihodnjih nastopih in komunikaciji z ljudmi
– tečaj poteka v sproščenem vzdušju, velike količine smeha zagotovljene (nekaj pa je odvisno tudi od vas) 🙂

Teme, ki jih po zaključenem 4-tedenskem treningu obvladamo:
– neverbalna komunikacija (kam z rokami, kako stati, kako izgledaš med nastopom ..)
– sproščanje pred nastopi, premagovanje treme in gradnja samozavesti
– strukturiranje nastopa (rdeča nit, kako začeti, kako stvari povedati na zanimiv način ipd.)
– improvizacija (kaj pa takrat, ko ni časa za pripravo?)
– uporaba pripomočkov (PPT, tabla, kliker, moderacijske kartice)
– povratna informacija (načela podajanja in prejemanja povratne informacije)
– priprava na nastop (namen, cilji, analiza občinstva …)

Cena:
150 € za zaposlene
70 € študente in iskalce zaposlitve
10 % popust za prvi dve prijavi

Prijavnica – ME ZANIMA: obrazec za prijavo.

V primeru vprašanj ste dobrodošli – pišite na info@impact.si.

 

Kako jasno predstaviš svojo idejo? Lahko prepričaš z nastopom? Si učinkovit/-a pri komunikaciji in samozavesten/-na pri govorih?

Tvoj spomladanski izziv je Trening komunikacije in nastopanja!

V sodelovanju s Študentskim svetov stanovalcev te vabiva na 4-tedenski trening komunikacije in nastopanja, ki bo potekal v Malem prostoru v restavraciji Rožna kuh’na. Trening bo potekal v 4 modulih, 11. in 18. aprila ter 5. in 9. maja med 16.00 in 20.00 uro.

Število mest je omejeno na 10 udeležencev.

Prijave sprejemamo najkasneje do nedelje, 10 aprila oz. zapolnitve mest tukaj. Early bird cena za študente in iskalce zaposlitve: 75 €, cena za zaposlene: 180 €.

Zakaj bi se udeležil/a tečaja komunikacije in nastopanja?

– ker to ni veščina, ki jo lahko osvojiš na brezplačni 2-urni delavnici

– ker ne glede na to, kaj počneš, pogosto komuniciraš in nastopaš – se predstavljaš, prepričuješ, motiviraš

– ker lahko že z nekaj popoldnevi vloženega časa ogromno napreduješ

– ker boš lahko veščine in sposobnosti, pridobiljene na treningu, uporabljal/a še celo življenje

Termin in lokacija srečanj (4x 4 ure)

Kje: Mali prostor v restavraciji Rožna kuh’na

Kdaj:

 • ponedeljek, 11. april, 16:00 – 20:00
 • ponedeljek, 18. april, 16:00 – 20:00
 • četrtek, 5. maj, 16:00 – 20:00
 • ponedeljek, 9. maju, 16:00 – 20:00

Kako izgleda tečaj?

 • zelo praktično, saj temelji na izkustvenem učenju, na vsakem srečanju boš vsaj enkrat nastopal/a, čaka pa te tudi en daljši nastop, na katerega se boš pripravil/a doma
 • vsakič nastop tudi posnamemo, da si ga lahko ogledaš še doma in tako res ozavestiš svojo neverbalno komunikacijo (če ne želiš, pa seveda ne)
 • trenerji in ostali udeleženci ti bodo podali veliko informacij o tem, kaj je pri tvojih nastopih in komunikaciji dobro in kaj lahko še izboljšaš in to ti bo omogočilo hiter napredek
 • delamo v manjših skupinah do 10 oseb, kar ti bo omogočilo, da boš veliko na odru, res izboljšaš svoje nastope in komunikacijo, tečaj čim bolj prilagodimo posameznikom
 • na tečaju dobite tudi izročke posameznih tem, ki vam bodo v pomoč pri vseh vaših prihodnjih nastopih in komunikaciji z ljudmi
 • tečaj poteka v sproščenem vzdušju, velike količine smeha zagotovljene (nekaj pa je odvisno tudi od vas) 🙂

Teme, ki jih po zaključenem 4-tedenskem treningu obvladamo:

 • neverbalna komunikacija (kam z rokami, kako stati, kako izgledaš med nastopom ..)
 • sproščanje pred nastopi, premagovanje treme in gradnja samozavesti
 • strukturiranje nastopa (rdeča nit, kako začeti, kako stvari povedati na zanimiv način ipd.
 • improvizacija (kaj pa takrat, ko ni časa za pripravo?)
 • uporaba pripomočkov (PPT, tabla, kliker, moderacijske kartice)
 • povratna informacija (načela podajanja in prejemanja povratne informacije)
 • priprava na nastop (namen, cilji, analiza občinstva …)

Cena:

Prijava do 6. aprila:

 • 180 € za zaposlene
 • 75 € študente in iskalce zaposlitve

Prijava do 10. aprila:

 • 190 € za zaposlene
 • 85 € za študente in iskalce zaposlitve

Prijavnica – ME ZANIMA: KLIK

V primeru vprašanj ste dobrodošli – pišite na info@impact.si.

 

Vabiva te na 4-tedenski trening nastopanja in komunikacije, ki bo potekal v Študentskem kampusu ob torkih med 16:00 in 20:00. Trening bo potekal v štirih modulih, in sicer 1., 8., 15. in 22. marca. Število mest je omejeno na 8 udeležencev, prijave pa sprejemamo najkasneje do torka, 23. februarja. Cena za študente in iskalce zaposlitve: 65 eur, cena za zaposlene: 160 eur.
Prijavite se lahko na sledeči povezavi: klik.

Zakaj bi se udeležil/a tečaja nastopanja in komunikacije?
– ker to ni veščina, ki jo lahko osvojiš na brezplačni 2-urni delavnici
– ker ne glede na to, kaj počneš, pogosto komuniciraš in nastopaš
– ker lahko že z nekaj popoldnevi vloženega časa ogromno napreduješ
– ker boš lahko veščine in sposobnosti, pridobiljene na treningu, uporabljal/a še celo življenje

Termin in lokacija srečanj (4x 4 ure)
Kje: Študentski kampus
Kdaj:
• torek, 1. marec, 16:00 – 20:00
• torek, 8. marec, 16:00 – 20:00
• torek, 15. marec, 16:00 – 20:00
• torek, 22. marec, 16:00 – 20:00

Kako izgleda tečaj?
– zelo praktično, saj temelji na izkustvenem učenju, na vsakem srečanju boš vsaj enkrat nastopal/a, čaka pa te tudi en daljši nastop, na katerega se boš pripravil/a doma
– vsakič nastop tudi posnamemo, da si ga lahko ogledaš še doma in tako res ozavestiš svojo neverbalno komunikacijo (če ne želiš, pa seveda ne)
– trenerji in ostali udeleženci ti bodo podali veliko informacij o tem, kaj je pri tvojih nastopih in komunikaciji dobro in kaj lahko še izboljšaš in to ti bo omogočilo hiter napredek
– delamo v manjših skupinah do 8 oseb, kar ti bo omogočilo, da boš veliko na odru, res izboljšaš svoje nastope in komunikacijo, tečaj čim bolj prilagodimo posameznikom
– na tečaju dobite tudi izročke posameznih tem, ki vam bodo v pomoč pri vseh vaših prihodnjih nastopih in komunikaciji z ljudmi
– tečaj poteka v sproščenem vzdušju, velike količine smeha zagotovljene (nekaj pa je odvisno tudi od vas) 🙂

Teme, ki jih po zaključenem 4-tedenskem treningu obvladamo:

– neverbalna komunikacija (kam z rokami, kako stati, kako izgledaš med nastopom ..)
– sproščanje pred nastopi, premagovanje treme in gradnja samozavesti
– strukturiranje nastopa (rdeča nit, kako začeti, kako stvari povedati na zanimiv način ipd.)
– improvizacija (kaj pa takrat, ko ni časa za pripravo?)
– uporaba pripomočkov (PPT, tabla, kliker, moderacijske kartice)
– povratna informacija (načela podajanja in prejemanja povratne informacije)
– priprava na nastop (namen, cilji, analiza občinstva …)

Cena:
160 eur za zaposlene
65 eur študente in iskalce zaposlitve

Prijavite se lahko na klik.

 

Vabiva te na 4-tedenski trening nastopanja in komunikacije, ki bo potekal na Študentskem kampusu ob ponedeljkih med 16. in 20. uro. Trening bo potekal v 4 modulih, 29. februarja, 7. marca, 14. marca in 21. marca. Število mest je omejeno na 8 udeležencev, prijave sprejemamo najkasneje do torka, 23. februarja, na naslednji povezavi: klik.

Cena za študente in iskalce zaposlitve: 75 eur, cena za zaposlene: 160 eur. Nudimo 10 % popust za prvi dve prijavi.

Zakaj bi se udeležil/a tečaja nastopanja in komunikacije?
– ker to ni veščina, ki jo lahko osvojiš na brezplačni 2-urni delavnici
– ker ne glede na to, kaj počneš, zelo pogosto komuniciraš in nastopaš
– ker lahko že z nekaj popoldnevi vloženega časa ogromno napreduješ
– ker boš lahko veščine in sposobnosti, pridobljene na treningu, uporabljal/a še celo življenje

Kdaj:

ponedeljek, 29. februar, 16:00 – 20:00
ponedeljek, 7. marec, 16:00 – 20:00
ponedeljek, 14. marec, 16:00 – 20:00
ponedeljek, 21. marec, 16:00 – 20:00

Kako izgleda trening?
– zelo praktično, saj temelji na izkustvenem učenju, na vsakem srečanju boš vsaj enkrat nastopal/a, čaka pa te tudi en daljši nastop, na katerega se boš pripravil/a doma
– vsakič nastop tudi posnamemo, da si ga lahko ogledaš še doma in tako res ozavestiš svojo neverbalno komunikacijo (če ne želiš, pa seveda ne)
– trenerji in ostali udeleženci ti bodo podali veliko informacij o tem, kaj je pri tvojih nastopih in komunikaciji dobro in kaj lahko še izboljšaš in to ti bo omogočilo hiter napredek
– delamo v manjših skupinah do 8 oseb, kar ti bo omogočilo, da boš veliko na odru, res izboljšaš svoje nastope in komunikacijo, tečaj čim bolj prilagodimo posameznikom
– na tečaju dobite tudi izročke posameznih tem, ki vam bodo v pomoč pri vseh vaših prihodnjih nastopih in komunikaciji z ljudmi
– tečaj poteka v sproščenem vzdušju, velike količine smeha zagotovljene (nekaj pa je odvisno tudi od vas) 🙂

Teme, ki jih po zaključenem 4-tedenskem treningu obvladamo:
– neverbalna komunikacija (kam z rokami, kako stati, kako izgledaš med nastopom ..)
– sproščanje pred nastopi, premagovanje treme in gradnja samozavesti
– strukturiranje nastopa (rdeča nit, kako začeti, kako stvari povedati na zanimiv način ipd.)
– improvizacija (kaj pa takrat, ko ni časa za pripravo?)
– uporaba pripomočkov (PPT, tabla, kliker, moderacijske kartice)
– povratna informacija (načela podajanja in prejemanja povratne informacije)
– priprava na nastop (namen, cilji, analiza občinstva …)

Cena:
160 eur za zaposlene
75 eur študente in iskalce zaposlitve
10 % popust za prvi dve prijavi

V primeru vprašanj ste dobrodošli – pišite na info@impact.si