Včasih rabimo nekoga, ki nas porine naprej. Okolje, ki nas spobuja, optimiste, sanjače, pozitivce. Prav to okolje nudi zavod ImpACT z izobraževalnimi dogodki za mlade, startupe, (neprofitne) organizacije in trenerje.

VREDNOTE

RAST IN RAZVOJ

Neprestano napredujeva in se učiva. Želiva ustvarjati prijetno okolje za raziskovanje in razvoj vseh vas.

STRAST

Delava s strastjo in si želiva, da bi s strastjo delali prav vsi.

PRISPEVEK K DRUŽBI

Z vsem kar počneva, želiva prispevati k družbi in spreminjati svet na bolje.

Kaj naju žene?

VIZIJA

Želiva živeti v družbi, kjer posamezniki vejo, kaj je njihova strast, kaj jih žene. Kjer posamezniki raziskujejo svet in iščejo odgovor na vprašanje – kaj pa je res moja strast? Kaj pa je tisto, kar si res želim početi? Želiva živeti v družbi, kjer se posamezniki ne zadovoljijo z delom med 8. in 16. uro v zameno za plačo ob koncu meseca. Želiva živeti v družbi, kjer na delo gledamo kot na svoje poslanstvo in ne na stvar, ki jo 8 ur dnevno počnemo v zameno za denar. Želiva živeti v družbi, kjer ima vsak posameznik poslanstvo in kjer ne potrebujemo več budilk, da bi zjutraj vstali iz postelje.

Sva idealistki, optimistki in verjameva, da je to mogoče. Trenutno nam družba ne ponuja okolja, ki bi nas spodbujalo o temu, da razmišljamo o tem, kaj smo, kaj hočemo. Pot do odgovora na vprašanje, kaj so tvoje sanje, ni lahka, še težje pa je včasih zbrati pogum za skok izven cone udobja, za realizacijo naših sanj. Zato včasih rabimo nekoga, ki nas porine naprej. Okolje, ki nas spobuja, optimiste, sanjače, pozitivce. Prav to okolje nudi zavod ImpACT.

SPOZNAJTE URŠO

SOUSTANOVITELJICA IN TRENERKA

Urša Svetelj je trenerka mehkih veščin in NLP Praktik. Njena strast se je začela poleti 2011, ko se je udeležila Leadership summer school in se odločila, da želi postati trenerka. Decembra 2011 se je udeležila treninga za trenerje in od takrat izvedla številne delavnice s področja mehkih veščin. Organizacija TEDxLjubljana dogodkov jo je popeljala v svet javnega nastopanja, kjer uživa v pripravi govornikov. Je članica bazena trenerjev Zveze Komisp, MSS in AEGEE Academy.  Njena strast je izvedba izobraževalnih treningov, gradnja mehkih veščin, priprava navdihujočih nastopov in spodbujanje aktivne družbe. S tem posameznike premika izven cone njihovega udobja in ob tem, ko drugi rastejo, najbolj uživa. Želi si, da bi obvladovanje mehkih veščin postalo nekaj običajnega, da bi dolgočasni nastopi postali preteklost, da bi posamezniki sledili svoji strasti, da bi presegli kulturo jamranja in da bi vsi skupaj našo energijo osredotočili na razvoj družbe.V prostem času rada odkriva nove kotičke sveta, s prijatelji uživa ob dobri hrani in družabnih igrah, gleda TED govore, se sprehaja po Rožniku ter piše blog: http://ovcaovca.blogspot.si/.

SPOZNAJTE ALENKO

SOUSTANOVITELJICA IN TRENERKA

Alenka Potočnik je trenerka mehkih veščin in javnega nastopanja. Decembra 2011 je na treningu trenerjev spoznala Uršo, ki je spremenila pot njenega življenja, čeprav tega takrat še ni vedela. Takrat je vedela, da jo ustvarjanje okolja, kjer lahko preizkušamo svoje sposobnosti, znanja in veščine neizmerno veseli. Tako okolje ustvarja kot trenerka. Najprej je to počela pri Društvu študentov psihologije Slovenije. Kot koordinatorka trenerjev je skrbela še za njihov razvoj in organizacijo izobraževalnih dogodkov. Ob tem je pripravljala in vodila treninge iz področja mehkih veščin in psiholoških tematik z namenom preventivne krepitve duševnega zdravja med študenti. Posebej blizu so jih teme komunikacije, skupinskega dela in dinamike. Ko ne posluša predavanj, se zabubi še med knjige, vseh debelin, barv in oblik.