Zavod ImpACT je namenjen mladim, startupom, neprofitnim organizacijam, trenerjem in vsem ostalim, ki želite graditi na razvoju svojih mehkih veščin in prispevati družbi.

Za mlade, študente in ostale izgubljene duše

Dijake, študente, iskalce zaposlitve in ostale izgubljene duše želiva spodbuditi, da sledite svoji strasti, razvijate podjetniško mišljenje, gradite na predstavitvenih veščinah in razvijate svoje ideje. Mladi smo tisti, ki si dovolimo sanjati in smo tisti, ki si želimo svet spremeniti na bolje. Smo tisti, ki ne bomo sprejeli dolgočasne službe, ki nas ne bo izpolnjevala, ampak smo pripravljeni raziskovati, dokler ne najdemo tistega, kar nas zares veseli.

1
Poglej vase.
1
2
Prižgi svoj gumb za kreativnost.
2
3
Razvij svojo idejo.
3
4
Živi svojo strast.
4
Stopi iz svoje cone udobja.
Drzni si razmišljati izven okvirov.
Ideje brez realizacije so sanje.
Evo, zdaj si car(ica).
Tečaj nastopanja in komunikacije

V 16-urnem tečaju osvojiš veščine nastopanja in komunikacije. V majhni skupini ob izkustvenem učenju napreduj v odličnega govorca.

Treningi mehkih veščin

Želiš izpostaviti svojo idejo, premagati tremo, motivirati člane svoje ekipe … živeti strastno? Pridruži se nam nam, razmigaj možgane!

Poglej si aktualne dogodke.

Za startupe

Startupi ste gonilo razvoja in napredka družbe. Ste izvrstni primeri posameznikov, ki že sledite svoji strasti in imate zvrhano mero poguma, da ste uresničili svojo idejo. Pomagati vam želiva predvsem s podajanjem povratne informacije na vaše pitche in predstavitve, da boste svoje ideje čim bolj zanimivo in jasno predstavili. Za uspeh pa se nama zdi ključno tudi uspešno timsko delo, ki prinaša dobre poslovne rezultate in še boljše odnose med posamezniki, zato so vam namenjene tudi delavnice timskega dela.

1
Izboljšaj svojo komunikacijo.
1
2
Pripravi top shit pitch.
2
3
Navduši z nastopom.
3
4
Razturaj svoj startup.
4
Posnetek s kamere bo povedal vse.
Naj investitorjem odpre denarnice.
Pusti vtis.
To je cilj, kajne?
Priprave na pitche

Sledimo preprostim korakom do prepričljivega nastopa: priprava pitcha, snemanje, suverena neverbalna komunikacija.

Pošlji povpraševanje.

Za (neprofitne) organizacije

Najino energijo posvečava tudi organizacijam. Želiva si, da vaša organizacija postane najvišje drevo v gozdu. Meniva, da to lahko dosežete predvsem z jasno komunikacijo navznoter in navzven. Zato so vam namenjene delavnice s področja mehkih veščin, ki bodo izboljšale komunikacijo v vaši organizaciji; javno nastopanje, predstavljanje organizacije, komunikacija v timih, timsko delo. Posebej se želiva posvetiti prav neprofitnim organizacijam, saj želiva s pomočjo boljših predstavitev organizacij prispevati k uresničevanju vizije organizacije, večji prepoznavnosti in vplivu v družbi ter k profesionalizaciji neprofitnega sektorja.

1
Poglej širšo sliko.
1
2
Vključi ekipo in razvij vizijo.
2
3
Fokusiraj svojo energijo.
3
4
Pusti vtis v okolju.
4

Definiraj področja izboljšav.

Rastemo s pletenjem trdnih vezi.

Napredujemo z jasnimi cilji.

Zato smo tukaj, kajne?

Talk like TED priprave

Interno izobraževanje je namenjeno vašemu timu: do boljše zgodbe, jasnejše vizije in navdušene publike.

Treningi mehkih veščin

Najlažje skupaj oblikujemo vsebine internih intenzivnih treningov in priprav za višjo profesionalizacijo izobraževanj in komunikacije. Začnemo lahko s povabilom na kavo.

Pošlji povpraševanje.

Za trenerje, facilitatorje in druge izvajalce neformalnih izobraževanj

Verjameva v moč neformalnega izobraževanja, torej v vse oblike izobraževanja, ki se zgodijo izven šolskih klopi in želiva si, da bi neformalno izobraževanje postalo še bolj vplivno, kakovostno in prepoznano kot ključno za razvoj posameznikov. Prav zato bova svojo energijo in strast usmerili na trenerje, facilitatorje, izvajalce delavnic in izobraževanj, ki jih bova izobraževali in jim omogočili rast s pomočjo zanimivih izobraževalnih vsebin.

1
Vzemi tisti načrt delavnice.
1
2
Vrzi stari načrt stran.
2
3
Raziskuj in ustvarjaj.
3
4
Profesionaliziraj svoj pristop.
4
Kot vedno.
Aktiviraj svoje potenciale.
Misli s svojo glavo.
Aktiviraj udeležence.
Treningi novih trenerjev mehkih veščin

Več dnevni izobraževalni dogodki nam omogočijo usvajanje mehkih veščin vodenja, nastopanja in timskega dela.

Napreduj v top trenerja

Intenzivni treningi so namenjeni vsem, ki bi radi razvili vaje, napredovali v komunikaciji in poskrbeli za strastno učenje.

Poglej si aktualne dogodke.