ZADOVOLJNI UDELEŽENCI

Če imate strah pred javnim nastopanjem in bi se ga radi znebili v sproščenem krogu majhne skupine in če bi radi dodatno ozavestili neverbalno komunikacijo, ki je eden izmed najpomembnejših komponent javnega nastopanja, potem je delavnica prava izbira za vas. Odprla mi je oči, da negativne stvari o svojem nastopanju včasih vidimo le sami in da smo v resnici dosti boljši, kot mislimo, da smo.

Katarina

Zelo profesionalno, sproščeno in poučno. Negativnih pripomb nimam, pa če si jih še tako želite.

Diana

Hitro sem opazila, da mi stvari, ki sem se jih pri vaju naučila, pomagajo tudi pri vsakdanji komunikaciji z ljudmi, saj sem bila prej bolj plašna in raje sem se držala ob strani. Tekom tečaja sem postajala vse bolj odprta in sproščena. Kar ne morem verjeti, ampak resnično komaj čakam kdaj bomo imeli kakšno predstavitev, da bom lahko nastopala, saj mi je to postalo užitek.

Anastazija

Urša in Alenka sta na vsako srečanje tečaja javnega nastopanja prišli maksimalno pripravljeni, izvedli pa sta ga na profesionalnem nivoju, a hkrati z zelo osebnim pristopom in v sproščenem vzdušju. Iz srečanja v srečanje se je opazil zelo hiter napredek vseh udeležencev, saj smo vsakič na lastni koži preizkusili različne tehnike za izboljšanje naših javnih nastopov.

Maja B

Sodelovali sva z